Co jsem mámou, pochopila jsem, že nejlepší nápad je připravit si snídani večer. Ráno pak nemusím zdlouhavě přemýšlet o tom, co budeme mít dobrého a všechno je pak hned ze startu dne takové rychlejší a příjemnější. A jednou mou oblíbenou dobrotou je ovesná kaše přes noc. Tak ji určitě vyzkoušejte. 🙂
Do střední mísy nalijte mléko a dejte tvaroh. Vše metličkou důkladně propojte. Přidejte vločky, semínka a rozmačkaný banán a špetku soli a opět pořádně promíchejte. Misku zakryjte a dejte do lednice přes noc. Ráno kaši rozdělte do 4 skleniček nebo misek, na kaši navrstvěte marmeládu, a ni arašídové máslo a nakonec ozdobte čerstvými borůvkami. TIP: Skvělá kombinace je i s jahodovým džemem a čerstvými jahodami.Ovesná kaše přes noc
Ingredients
Instructions