Ovesná kaše přes noc

Co jsem mámou, pochopila jsem, že nejlepší nápad je připravit si snídani večer. Ráno pak nemusím zdlouhavě přemýšlet o tom, co budeme mít dobrého a všechno je pak hned ze startu dne takové rychlejší a příjemnější. A jednou mou oblíbenou dobrotou je ovesná kaše přes noc. Tak ji určitě vyzkoušejte. 🙂

Ovesná kaše přes noc

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
By Katka Serves: 4 porce
Prep Time: 8 h

Ingredients

  • 300 g polotučného mléka
  • 150 g nízkotučného tvarohu
  • 100 g ovesných jemných vloček
  • 10 g chia semínek
  • 5 g lněných semínek
  • Špetka soli
  • 100 g banánu
  • 100 g borůvkové marmelády bez přidaného cukru nebo se sníženým obsahem cukru
  • 60 g arašídového másla s bílou čokoládou
  • 125 g čerstvých borůvek

Instructions

1

Do střední mísy nalijte mléko a dejte tvaroh.

2

Vše metličkou důkladně propojte.

3

Přidejte vločky, semínka a rozmačkaný banán a špetku soli a opět pořádně promíchejte.

4

Misku zakryjte a dejte do lednice přes noc.

5

Ráno kaši rozdělte do 4 skleniček nebo misek, na kaši navrstvěte marmeládu, a ni arašídové máslo a nakonec ozdobte čerstvými borůvkami.

6

TIP: Skvělá kombinace je i s jahodovým džemem a čerstvými jahodami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..