Občas ty jídla „co lednice dala“ vyjdou tak dobře, až je z toho recept. 🙂 Tohle je fakt velká dobrota. Měkkoučké noky obalené špenátovou omáčkou a sýrem. To je přesně to jídlo, které mám v zimě chuť jíst. Navíc jsou během 30 minut hotové a to prostě chcete. 🙂
Troubu předehřejte na 200 stupňů. Česnek nakrájejte nadrobno a orestujte na olivovém oleji. Přidejte špenát, orestujte a zalijte vínem, které nechte odpařit. Poté přidejte ke špenátu smetanu a provařte cca 5 minut. Nyní přidejte žervé a vše rozmixujte. Noky dejte do zapékací mísy, zalijte je omáčkou, posypejte mozzarelou a polovinou parmezánu. Vše promíchejte. Nakonec nahoru nasypte zbytek parmezánu a dejte na 20 minut zapéct.Zapečené noky ve špenátové omáčce s mozzarelou a parmezánem
Ingredients
Instructions
Dobrý den, objevila jsem váš blog, líbí se mi vaše stránky a nevím,který recept mám vyzkoušet dříve :). Mám.dotaz k tomuto receptu. Jako žervé mohu použít palouček z Lidlu? Děkuji za odpověď. Monika
Myslím, že klidně můžete použít palouček. 🙂