Lívance jsou u nás doma vážně jednou z nejoblíbenějších snídaní, a tak stále vymýšlím nové a nové kombinace. Jednou je připravuji čistě z banánů a ovesných vloček, jindy použiju tvaroh a klasickou bílou pšeničnou mouku, jindy zase celozrnnou. Tentokrát jsem vyzkoušela kombinaci ricotty, hladké mouky a citrónové kůry. A v kombinaci s medem, jahodami, borůvkami a bílým jogurtem to byla naprosto skvělá kombinace.
Všechny ingredience by měly mít pokojovou teplotu. Všechny suroviny dejte do mixéru a rozmixujte do hladkého těsta, které nechte 10 minut odstát. Lívancovou pánev vymažte trochou oleje a z obou stran pečte lívance. Podávejte s medem, ovocem a jogurtem.Ricottové lívance s citrónovou kůrou
Ingredients
Instructions
Snad nejlepší lívance, co jsem kdy jedla! Chutnaly celé rodině☺️ Děkuji za recept
Dělala jsem na doporučení a jsou skvělé! Milujeme je! ❤️
Děkuji, to mám radost. 🙂